Last news in Fakti

20 Януари, 2014 17:28 5 205 0

Майка уби двете си деца, докато практикува екзорсизъм

  • екзорсизъм-
  • убийство-
  • полиция

На малките са били нанесени смъртоносни прободни рани

Майка от Мериленд, САЩ, е намушкала две от децата си до смърт и е ранила други две, докато практикувала екзорсизъм, съобщи Си Ен Ен.

Срещу 28-годишната Закиея Ейвъри са повдигнати 2 обвинения за убийство първа степен и 2 за опит за убийство от първа степен. Повдигнати са обвинения и срещу втора жена, участвала в сеанса за прогонване на злите сили. Тя не е била част от семейството, но е живяла в техния дом.

Норел Харис и сестричката му Зиана Харис, на по 1 и 2 години, са загинали вследствие на фатални прободни рани, докато техните братче и сестриче на по 5 и 8 години са били хоспитализирани заради нараняванията си.

Местната полиция е открила четирите деца, след като техен съсед е докладвал за подозрителна активност в дома. Той заявил, че е забелязал кола с отворена врата и захвърлен нож в близост до нея.

Властите подозират, че убийствата са вследствие на практикуван екзорсизъм. Това е ритуал, защитаващ нечие тяло от предполагаемо обсебване от зли духове или демони. Засега повече подробности около тази версия не са обявени.

Според следователите, двете обвиняеми вярвали, че са извършвали именно ритуал срещу зли духове по време на убийствата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА