Last news in Fakti

24 Март, 2024 14:38 3 299 5

Хванаха шофьор, употребил три вида дрога, при вероятна сделка за марихуана

  • дрогиран-
  • шофьор-
  • сделка-
  • марихуана

Турският тир е бил без задължителни пломби и служителите от „Пътна полиция” проверяват дали в камиона няма още забранени от закона вещества

Хванаха шофьор, употребил три вида дрога, при вероятна сделка за марихуана - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Задържаха шофьор, употребил три вида дрога, при вероятна сделка за марихуана. Това научи NOVA.

При патрулиране полицаи от ОДМВР-София, забелязали паркирани в района на 14 км на АМ "Тракия" в посока Пловдив турски тир и микробус с българска регистрация. Единият шофьор се готвел да качи голям сак в микробуса. Патрулният автомобил веднага спрял за проверка. Служителите на реда видели, че чантата е захвърлена в близко дере, а в нея са намерени 14 пакета със зелена тревиста маса, която реагирала на марихуана.

При направения полеви тест турският шофьор е дал положителен резултат за амфетамин, метамфетамин и кокакин. Задържан е и водачът на буса.

Турският тир е бил без задължителни пломби и служителите от „Пътна полиция” проверяват дали в камиона няма още забранени от закона вещества.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 семерджиев

    7 2 Отговор
    да не са те пуснали ?
  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    5 0 Отговор
    Ще конфискуват ли тира или законите важат само за българските граждани? Като сте казали А, кажете и Б! Чакаме да научим!

    Коментиран от #3

  • 3 бат иван

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    едва ли, те не са го хванали докато шофира, извън превозното средство е а и тира не е негов, евентуално глоба в размер на стойността му ама се съмнявам
  • 4 Лош театър

    2 0 Отговор
    Тук няма извършено нито едно престъпление по НК.Предполага се,евентуално,може би,в ливадата,ама камиона движел ли се е.......абреее
  • 5 От умрел писмо

    2 0 Отговор
    До не работещ камион мога да си обикалям кьор-кютук пиян и нашмъркан.