Last news in Fakti

7 Юни, 2024 14:21 1 283 2

Трима пратиха млад мъж в болница след сбиване в павелбанско село

  • горно сахране-
  • побой

За срок до 24 часа са били задържани трима мъже на 26, 31 и 50 години, съпричастни към извършеното деяние

Трима пратиха млад мъж в болница след сбиване в павелбанско село - 1
Снимка: shutterstock

Мъж на 29 години е пострадал след сбиване в павелбанското село Горно Сахране, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Той е получил травми в областта на лицето и комоцио, настанен е за лечение в Многопрофилната болница за активно лечение "Д-р Христо Стамболски" в Казанлък без опасност за живота.

Сигнал за инцидента е получен в Районното управление в Казанлък малко преди 18:00 часа вчера. За срок до 24 часа са били задържани трима мъже на 26, 31 и 50 години, съпричастни към извършеното деяние. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Галигео Галигей

    9 1 Отговор
    Римляни?🙉🤡🙉

    Коментиран от #2

  • 2 шматка

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Галигео Галигей":

    Сарански цигани. Напити на кирка.