8 Юли, 2024 12:10 3 158 20

Пребиха с метален бокс и счупиха челюстта на студент в бар на морето

  • побой-
  • бокс-
  • делта гард

Причина за това, по думите му, станало парче пица, което без да искат бутнали на земята

Пребиха с метален бокс и счупиха челюстта на студент в бар на морето - 1

Челюст, счупена на три места след удари с бокс. Така посрещнал Джулай морнинг 19-годишен студент от София. Побоят се случил в заведение на плажа, където Владимир Чешмеджиев се забавлявал с приятели. Причина за това, по думите му, станало парче пица, което без да искат бутнали на земята.

Абсурдите обаче не приключват с това. Оказало се, че агресорът е не просто друг посетител, а човек, охраняващ събитието от фирмата „Делта гард“. Тя стана популярна покрай скандала "Осемте джуджета", когато Илия Златанов обяви, че бизнесът му е бил отнет от бившия следовател Петьо Петров-Еврото с помощта на МВР и на "Делта гард".

„През следващите 20 дни ще се храня само със сламка, спя основно по гръб и ми е ужасно некомфортно дори като излизам от вкъщи”, сподели младежът, който и в момента е със специална шина и трудно говори.

Валентин Захов е приятел на Владимир. Двамата се познават от деца и в злополучната нощ също били заедно. Той разказа какво се е случило на Джулай морнинг. Подчертава, че и двамата са отговорни и не са конфликтни. Около 2 часа Валентин се изморил. Видял зад себе си ремарке, което помислил, че е част то декора на заведението, и седнал. Ремаркето се обърнало, а пицата, която била сложена върху него – паднала. Дошъл мъж с жилетка на охранителната фирма и му се скарал. Момчето предложило да му даде пари за нова пица, но последвал „отвратително силен шамар”. Приятелят му Владимир се притичал на помощ и попитал защо охранителят го ударил. Последвал удар с „проблясващ метален предмет”. Според потърпевшия това най-вероятно било бокс.

„Нападателят не е наш служител. Направихме проверка по снимка, но не успяхме да го заловим. Отговорникът, който е допуснал това нещо да се случи, беше уволнен”, посочи Антон Великов, който е представител на охранителната фирма "Делта гард". Въпросната вечер е била охранявана от 52 служители на фирмата.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    56 4 Отговор
    Бугарските батки са най-смели по мутроморието. Като излезнат, ако излезнат, от територията са по-ниски и по-тихи от тревата. Ама щото две думи на чужд език на могат да кажат правилно. Боко тиквата такива си ги отглежда. Да му гласуват за нови кражби.

    Коментиран от #4

  • 2 честен ционист

    7 33 Отговор
    "Валентин Захов е приятел на Владимир. Двамата се познават от деца и в злополучната нощ също били заедно." Вальо е гледал сеира и си е викал, добре че бабанката набара Владо, а не мен.
  • 3 Име

    56 2 Отговор
    Делта гард - всичко е ясно. Ние сме мутрите на мафията.

    Коментиран от #15

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Смърфиета

    4 27 Отговор
    Как смеят да посягат на израелски студенти?

    Викнал е цар Давид (Сукнаров) и сега ще видят.
  • 6 Сега да хванат биячите

    40 2 Отговор
    И в затвора минимум 10 години.
  • 7 Саваот

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "честен ционист":

    Хубаво си отмъмстих и си отмъсщавам на вас, дето ме разпнахте в лицето на Синът Ми.
  • 8 ТАКА ЛИ ?

    39 0 Отговор
    Със сигурност е бил служител на охранителната фирма !
  • 9 Смърфиета

    11 10 Отговор
    Били са го, защото е дете на човека, наклепал съдия Миталов ;)
    Де го чукащ, де се пука. Затова Терзиев е в Кремиковци.

    Коментиран от #13

  • 10 Град Козлодуй

    18 0 Отговор
    ниско челни мутри
  • 11 Троян

    27 3 Отговор
    По мизерни места мизерни хора. Нищо ново. На планина е идеално. Чист въздух, добро езеро, и културни хора.
  • 12 дедо

    32 0 Отговор
    Бойкотирайте го това заведение до края на сезона. От това най-много ще ги заболи. Иначе, играта, "праим се на луд" много добре я играят
  • 13 Мъдрия

    29 0 Отговор

    До коментар #9 от "Смърфиета":

    Работил е за охранителната фирма без договор
  • 14 як пердах

    7 11 Отговор
    на 1 шамар , а на 2 крошета . За парче пица никой не са убили . по тяхната версия - не са дрогирни , пяни , седнал на човека на ремаркието и паднала пицата . Нападателя не е мечил , значи не е от местните . в 3 ч през ноща . 2 момчета . странно . 1 превръзка сигурно е 200 лева .
  • 15 Селянина

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Име":

    И те някой ден ще осъзнаят израза "в природата винаги има по-голям хищник", но по трудния начин.
  • 16 Гост

    22 1 Отговор
    По лайноморието е така, като ви е страх от охранители и батки не ходите там. Нормалните бели хора ходят в Гърция.
  • 17 Тервел

    13 0 Отговор
    Жена ми все мрънка кога ще я водя на дискотека или бар по морето. Викам си че отидем какво толкова , май много после една година да ходя на лицевочелюстни операции и да олекна с 20 Хил лева за тях, но пък ще пием по питие и ще потанцуваме.
  • 18 Иво

    7 0 Отговор
    Почивката на българското море така и така е незабравима, а в случая ще я помни студента цял живот.
    Аз ходя най често на 5-6 години веднъж и то ей така от любопитство, да видя докъде е стигнала наглостта - цени, пазене на места с бутилки минерална вода, чалга, шум и простотия. Последния път преди 2-3 години отивам да си купя прясно мляко. В един магазин - само прясно мляко Верея - 3 лв. или 3.50 нещо такова. във втори - пак само Верея. В трети - същото. В Хотела питях персонала защо само верея продават в магазините. Отговорът беше - защото е най-скъпо.
  • 19 Тити

    8 0 Отговор
    Така се случва когато държавата се управлява от мафия и закони няма и после викат че не сме били бананова република.
  • 20 Ник.а

    1 2 Отговор
    "Момчето предложило да му даде пари за нова пица"- айде бе,верно ли? Момчето каза,че е щяло, но е получило удар на "искаш.." от 3 прочетени статии- в две от тях сте писали пълни измишльотини, що така бре? 🤷
    Глупави ли сте всички в този вестник??!😅