Last news in Fakti

4 Април, 2014 16:09 1 255 3

Пребиха двама инкасатори в Бургас

  • пребиха-
  • evn-
  • инкасатори-
  • бургас-
  • двама

EVN България остро осъжда посегателството над сътрудници на дружеството при изпълнение на служебните им задължения

Двама сътрудници на EVN България Електроразпределение в гр. Бургас са били нападнати и пребити, съобщиха от компанията.

Нападателите са били двама, а инцидентът е станал днес, при изпълнение на служебните им задължения

Сътрудниците на дружеството са извършвали регулярна техническа проверка на електромерно табло и електромер в жилищен блок в комплекс „Изгрев“ в гр. Бургас, при която откриват нерегламентирано присъединяване към електроразпределителната мрежа посредством кабел.

При последвалите действия от тяхна страна за разкриване на нерегламентирано свързания кабел те са били нападнати от две лица, които са им нанесли побой. Сътрудниците на дружеството са преминали медицински прегледи в спешна помощ за установяване на нанесените телесни повреди. За инцидента е информирано и МВР.

ЕVN България изразява острото си възмущение и осъжда вандалския акт на посегателство над сътрудници на дружеството при изпълнение на служебните им задължения нерегламентирано присъединяване към мрежата. Този случай е насочен и срещу всички сътрудници на EVN България, които са отговорни за осигуряване на електрозахранването и обслужването на над 1,5 млн. клиенти в Югоизточна България.

EVN България информира за пореден път, че екипи на дружеството извършват постоянни и регулярни проверки за законосъобразното използване на електроенергия – както при стопански, така и при битови клиенти. При разкриване на подобни случаи дружеството действа съгласно законоустановения ред с оглед спазване на нормативните изисквания за регламентирано използване на електроенергия.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    4 0 Отговор
    ВДИГАЙТЕ ПАК ЦЕНАТА НА ТОКА
  • 2 koko

    0 0 Отговор
    ми това трябва по често дастава. а и на тея от ВИКто
  • 3 Stone Kold

    0 0 Отговор
    браво така трябва