Last news in Fakti

11 Април, 2014 11:02 3 026 3

Изчезна 9-годишната дъщеря на поморийски бизнесмен

  • изчезна-
  • дъщеря-
  • бизнесмен-
  • веселин тодоров-
  • германеца-
  • поморие

Веселин Тодоров - Германеца е известен бизнесмен в Поморие, сочен за лихвар

Изчезна 9-годишната дъщеря на поморийски бизнесмен - 1
Снимка: Флагман.Бг

Изчезна 9-годишната дъщеря на бизнесмен от Поморие, сочен за лихвар. Малката Александра, дъщеря на Веселин Тодоров-Германеца, е изчезнала на път от училище „Иван Вазов” към дома си в кв. „Свобода“, потвърдиха от полицията пред bTV. От МВР обаче не уточняват дали става дума за отвличане.

Според отлично осведомен полицейски източник на Флагман.бг това е основната версия, по която се работи.

Тази нощ домът на семейството в една от новите кооперации в квартала беше осветен, вътре бяха полицаи, както и майката на детето Ивелина. Родителите имат още син и друга дъщеря. Александра е слънчево и лъчезарно момиче, третокласничка е. Семейството е известно с множеството си имоти в морския град.

Полицията щателно проверява багажниците на автомобилите, излизащи от Поморие. Наш екип опита да се свърже с бащата на Александра. Веселин Тодоров категорично заяви, че отказва да коментира случая.

Веселин Методиев Тодоров е популярен в Поморие. Той беше арестуван в края на юли 2010 г. заради лихварство, заедно със свои хора, сред които бе и големият му син Методи. Освен космическите лихви, които начислявали, те отвличали жертвите си и ги подлагали на нечовешки изтезания – трошене на зъби и дране с кука., стана ясно по време на съдебните заседания тогава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    2 1 Отговор
    Той беше арестуван в края на юли 2010 г. заради лихварство, заедно със свои хора, сред които бе и големият му син Методи. Освен космическите лихви, които начислявали, те отвличали жертвите си и ги подлагали на нечовешки изтезания – трошене на зъби и дране с кука................Всичко на този свят се връща !!! И докога лихвари наркотрафиканти убийци и крадци ще се класифицират като БИЗНЕСМЕНИ ??? Иначе жалко за детенцето - то най-малко е виновно че баща му е урод !

    Коментиран от #2

  • 2 alex xela

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Янев":

    АААааа, според тебе кат порасне детенцето, какво ще стане, виж синчето .....
  • 3 Vasil Dechev

    0 0 Отговор
    estestveno 4e na vsi4ki palq4ovci vsi4ko se vra6ta...