Last news in Fakti

11 Април, 2014 20:19 17 779 5

Отвлечената Алекс е открита мъртва - Обновена в 23.59

  • отвлечената-
  • открита-
  • мъртва-
  • веселин тодоров - германеца-
  • александра тодорова-
  • изчезна-
  • дъщеря-
  • бизнесмен

Има арестувани

Отвлечената Алекс е открита мъртва - Обновена в 23.59 - 1
Снимка: Флагман

Изчезналата дъщеря на бизнесмен от Поморие е открита мъртва, съобщи Дарик.
По неофициална информация тялото на момичето е намерено малко след 19:00 часа днес и разпознато от бащата Веселин Тодоров, по прякор Германеца.

8-годишната Александра е жертва на убийство. По случая е задържана жена с инициали А.Г., на която са повдигнати обвинения. Това потвърдиха от пресцентъра на МВР.

Обвинената за убийството на Алекс се нарича Атанаска Георгиева, тя е близка приятелка на съпругата Северина и тъщата Светлана на хотелиера Веселин Тошков, пише в. „24 часа“.

„Очаквайте официална информация от прокуратурата и МВР", обясни комисар Милен Димитров - директор на областната дирекция на полицията в Бургас.
Съдебният лекар Косьо Янков и група униформени полицаи влязоха в дома на семейството в Поморие, съобщи „Флагман”. Бащата Веселин Тодоров вече е разпознал дъщеричката си. Много е вероятно трупът на момиченчето да е открит в сградата.

Телцето на малката Александра е открито на таванското помещение  над апартамента, в който живеят родителите й - семейство Тодорови. Не е ясно дали детето е убито там. Линейка изнесе тялото на момиченцето.

По първоначална информация Северина Петкова Димитрова и 60-годишната й майка Светлана Димитрова са арестувани заради отвлечената Александра в Поморие, съобщи „Флагман”. Северина е жената, която живее на съпружески начала с хотелиера Веселин Тошев, чиито семеен хотел Лагун бе претърсен тази сутрин от полиция.

Според "Флагман" Северина Димитрова и майка й са искали заем от бащата Веселин Димитров - Германеца, но той ги отрязъл.  Жената на хотелиера Веселин Тошев – Северина Димитрова и нейната майка Светлана са убили малката Александра от Поморие. Те са познавали детето много добре. Светлана и Северина са следвали малката до жилищния блок, в който живее. Качили са се с нея и са я натикали към таванското помещение. Удушили са я с найлонова торба. Детето е трябвало да бъде заложник.

Светлана Димитрова и нейната майка са от Златоград, но са се преместили да живеят в Поморие преди 9 години, където Северина се запознава с Веселин Тошев. Тя има две момиченца на 6 и на 2 години. Голямото момиченце е било в една детска градина заедно с изчезналата  Александра. До преди две години семейството на Александра - Ивалина и Веселин Тодорови - често посещавали хотела на Веселин Тошев.

Не е ясно защо са прекратили тази връзка. В 17.30 часа полицията пусна от ареста Веселин Тошев. Причината - няма кой да се грижи за двете им момиченца. С него във фоайето на хотела са и трима полицаи.

"Аз съм почтен човек, дете не съм отвличал, познавам Северина добре и тя не е способна на такова нещо, разбиха ми 40 врати на хотела, държаха ме 8 часа, седнал на един изтърбушен диван, с един и същи въпрос - да призная каква е връзката ми с отвличането на детето", каза Тошев пред Флагман.бг.

Малко преди полицейския щурм на хотел "Лагун" в 9.00 часа, Тошев и готвачът му били засечени до близкия светофар и натикани в полицейска кола. Полицаите му обяснили, че се провежда операция по търсене на контрабандни цигари в хотела му - това било официалната версия, но всъщност задържаното му било заради отвличането.

Принудиха ме да карам към къщата на майка ми - 75-годишна болна жена, за да претърсят дома. След това ме накараха да ги закарам на вилата си в село Каменар, която също претърсиха. Не ми казаха обаче, че в това време са вилнели в хотела ми, каза Тошев. Той предупреди, че ако някой посегне на него и семейството му, ще се наложи да се обади на руски партньори, които били от спецчастите.

"Назовавам две имена - на майор Виктор Путилов и шефа на на спецотряд "Алфа" - Игор Кузнецов, те стоят зад мен и честта ми", каза още той.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pafch0

    3 2 Отговор
    Пхахах български бизнесмен с чест... АХАХАХАХА
  • 2 Иракли Иракли

    2 3 Отговор
    От БУЛГАР може да очакваш всичко!.......най-добре е да пие боза и
    да кляка на две тухли с дупка!...ЧЪРЧИЛ!......долно племе!
  • 3 Svetlomir Ilionov

    3 1 Отговор
    "Назовавам две имена - на майор Виктор Путилов и шефа на на спецотряд "Алфа" - Игор Кузнецов, те стоят зад мен и честта ми", каза още той.


    Извикай и Дкеки Чан и Агент 007 н Хорейшио !
  • 4 Jivodar Boganov

    2 0 Отговор
    stava vupros za dete..........drugite komentari sa izlihni.....
  • 5 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ТОВА НЕ СА ХОРА ТАКИВА НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ НА ТАЗИ ЗЕМЯ