Last news in Fakti

9 Юни, 2014 13:33 6 392 6

400 лв глоба за показан среден пръст на полицай

  • глоба-
  • среден пръст-
  • полицай

Криминално проявеният е престоял и в ареста за 24 часа

Криминално проявен костинбродчанин е задържан за хулиганска проява спрямо полицейски служители.
На 5 юни малко преди полунощ патрулиращи полицаи пристъпили към  проверка на двама пияни пешеходци. Непосредствено преди проверката единият мъж демонстративно показал среден пръст на униформените. На отправената му покана да представи документ за самоличност той отвърнал с порция обиди и нецензурни реплики.

Това наложило неговото задържане в районното управление, където след извършена справка била установена самоличността му. 56- годишният Г.Г., криминално проявен и осъждан, бил задържан с полицейска мярка за 24 часа във връзка с чл. 1 от Указа за борба с дребното хулиганство. След доклад на материалите по образуваната преписка пред районния съд в Костинброд на хулигана е наложена глоба в размер на 400 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кристиян Иванов

    2 0 Отговор
    Добре му се е получило на този. Олекнал с 400 лв. Ако това беше някъде в която и да било друга държава нямаше да му се размине с такава глоба, а последствията за него щяха да бъдат доста по тежки.
  • 2 PROFESIONALISTA

    2 5 Отговор
    Ей с такива простотии се занимават нашите полицаи вместо да свършат някаква наистина полезна работа. Хората по селата им окрадоха всичко по къщи и по вили, а те глобяват някакъв темерут за дето им показал среден пръст и не си носел личната карта. Голяма работа, нема що....
  • 3 мария спасова

    1 2 Отговор
    Щото ги е страх да се занимават с престъпниците а и е по лесно да мачкат нещастници като нас!Обаче нали вечерта , ще свалят фуражката? Тогава не се знае какво може да се случи!
  • 4 IVAN

    1 3 Отговор
    PONE DA MU BE6E NABIL EDNA V ZUBITE DA ZNAE ZA KAKVO PLA6TA
  • 5 ХаХаХа

    1 0 Отговор
    Полицаите да го бяха потрошили от бой! После и да плаща! Това заслужава!
  • 6 Кобрата

    1 0 Отговор
    За ''кокошка'' НЯМА прошка, за милиони НЯМА закони