Last news in Fakti

4 Юли, 2015 00:00 1 073 0

Художничка поставя изложба, посветена на оргазма

  • художничка-
  • оргазма-
  • изложба

Фейт Холанд представя платна с изображения на семенна течност

Художничката от Ню Йорк Фейт Холанд представи в бруклинската галерия „TRANSFER” своята нова изложба, вдъхновена от оргазмите и порнографията, съобщи  Women's Health.

„Това е пряко продължение на предишната ми серия „Визуални оргазми“, която изобразява секса с визуалните похвати на Холивуд от ерата на цензурираното кино. Въпреки забраните в Холивуд е трябвало да намерят метафори, с които да изобразят секса и удоволствието, което практикуващите го изпитват от еякулацията. Отдавна искам да изобразя точния момент на оргазма в своето творчество.“, обяснява Холанд.

В основната картина на художничката са вплетени цифрово обработени кадри на семенна течност, изпратени й от нейни почитатели.

Фейт Холанд е завършила Нюйоркската школа за визуални изкуства. „Технофилия“ е нейната първа изложба, но тя е участвала в 32 други колективни изложби. Тя е участвала и в над 40 фестивала. Представяла е творбите си в САЩ, Кана, Германия и Гърция. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА