Last news in Fakti

11 Юли, 2015 02:00 1 462 0

Издават четвъртата книга от поредица „Заплетени”

  • заплетени-
  • издават-
  • четвъртата-
  • книга-
  • поредица-
  • ема чейс

Тя се казва Свързани

„Свързани” от Ема Чейс е четвърта книга в поредицата „Заплетени”, съобщават от „Егмонт“. Бестселъри на New York Times и USA Today, книгите от нея се издават в над 15 държави.

„Свързани”, част от романтичната линия „Уо” на издателството, ще може да се открие в хартиен и електронен вариант у нас от 11 юли. Е-книгата ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас.

Пътят към сватбения ден на Дрю и Кейт не може да се определи като лек. А по-скоро – осеян с грешки и неразбирателства, достойни за гръцка трагедия. Но двамата се справихме с всичко, благодарение на нестихващата си страст, безгранично възхищение и вечна любов един към друг.

Един уикенд в Лас Вегас обаче причинява няколко неочаквани инцидента, които могат да се превърнат в голям проблем. „Знам какво си мислите – какво, по дяволите, си направил този път? Спокойно. Не ме съдете, преди да сте чули цялата история”, моли учтиво Дрю. И се дръжте здраво, защото ще преживеете едно лудо пътуване. Очаквахте ли нещо друго?

Авторката Ема Чейс е страстен читател и отдаден разказвач на романтични истории. С публикуването на „Заплетени” тя осъществява отдавнашна своя мечта да се занимава професионално с писане. Омъжена с две деца, Ема живее в Ню Джърси.

Цената на книгата е 12,90 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА