17 Юли, 2015 05:44 1 710 0

Новият проект на Ники Илиев с награда на престижен фестивал в САЩ

  • ники илиев-
  • фестивал-
  • сащ-
  • награда-
  • проект

С Всичко, което тя написа (All she wrote) той спечели награда - второ място за пълнометражен сценарий

Българският режисьор и актьор Ники Илиев взе престижна награда на 7- то издание на Los Angeles Independent Film Awards в САЩ. С проекта си "Всичко, което тя написа ("All she wrote") българската звезда спечели награда - второ място за пълнометражен сценарий.

След успехите си с Чужденецът и Живи легенди Ники Илиев е решил да опита късмета си в меката на киното, където и ще се развива голяма част от действието на новия му филм. Макар, че още не се знае кога ще започнат снимките на “Всичко, което тя написа“, вече е ясно, че главните роли ще бъдат поверени на  Александър Кадиев и Саня Борисова, а поне една от другите главни роли ще бъде дадена на  американски актьор , който Ники все още отказва да назове. Освен това интерес към проекта е проявила и американска продуцентска компания. 

Принципът, че никой не е пророк в собствената си страна изглежда важи в пълна степен за Ники Илиев. Въпреки че спечели любовта на българския зрител и филмите му са най-гледаните за последните три години, той продължава непрекъснато да бъде пренебрегван от родната критика и за пореден път проектът му беше отхвърлен от Националния филмов център. Изглежда, че американската филмова гилдия оценяват по-високо качествата на младия български режисьор отколкото нашите филмови дейци. Това е вече пета награда за него от страната на неограничените възможности.

Българските зрители със сигурност с нетърпение ще очакват появата на “Всичко, което тя написа”, засега обаче единственото, което Ники може да ни покаже е плакатът на новия му филм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА