5 Август, 2015 00:15 2 603 0

Ронда Раузи играе себе си в биографичен филм

  • ронда раузи-
  • играе-
  • филм

Той е по мотиви от нейната автобиографична книга

Ронда Раузи играе себе си в биографичен филм - 1
Снимка: БТА/AP

Голямата звезда на смесените бойни изкуства Ронда Раузи ще се снима в биографичен филм, разказващ за нейния път към върха на UFC, съобщи „Гардиън“.

Студиото Paramount  вече е купило правата на автобиографичната книга на Раузи „Моята борба/Твоята борба“.  Шампионката на UFS и бронзова медалистка от Олимпийските игри в Пекин ще играе самата себе си в новата лента.

Сценарият ще бъде написан от Марк Бомбак, известен с работата си по „Залезът на планетата на маймуните“.

Раузи вече започна да прави солидна кариера в киното. Тя се снима в поддържащи роли във филми като „Непобедимите 3“, „Бързи и яростни 7“ и филмовата версия на сериала „Антураж“. Очаква се тя да получи главна роля в екшъна с Марк Уолбърг „Миля 22“.

„Никога не съм си мислела, че пред мен има реална възможност да стана екшън звезда.“, заявява Раузи. „Моят мениджър Брад Слейтър все ми повтаряше, че аз мога да съм женският вариант на Скалата. Сега вече вярвам, че това наистина е възможно.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА