Last news in Fakti

8 Август, 2015 05:00 7 487 0

Възраждат сериала "Бягство от затвора"

  • възраждат-
  • бягство-
  • затвор-
  • сериал

Феновете на сериала имат голям повод за радост

Възраждат сериала "Бягство от затвора" - 1
Снимка: БТА/АР

Американската телевизия FOX ще възроди сериала "Бягство от затвора", предава Associated Press. Информацията идва от изпълнителният директор на медийния гигант Дана Уолдън, която заяви, че в момента се подготвя нов мини-сезон от 10 епизода.

"Бих го описала просто като продължение. Братята ще се завърнат. Някои от любимите ни иронични персонажи също ще се завърнат в шоуто." - сподели Уолдън. 

В досегашните 4 сезона на продукцията (2005-2009 година) зрителите видяха борбата за оцеляване на двама братя - Майкъл (Уентуърт Милър) и Линкълн (Доминик Пърсел). Линкълн е осъден на смърт за престъпление, което не е извършил, а Майкъл разработва план за избягването на смъртната му присъда. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА