Last news in Fakti

9 Септември, 2015 03:00 981 0

Театрален спектакъл сред археологически находки в София

  • спектакъл-
  • находки-
  • софия

Антигона от Жан Ануи ще се пренесе сред руините на Ротондата „Св. Георги“

Театрален спектакъл сред археологически находки в София - 1
Снимка: Театър "София"

7-вратната Тива, в която ни отвежда спектакълът на Иван Добчев АНТИГОНА от Жан Ануи, ще се пренесе сред руините на Ротондата „Св. Георги“ (зад Президентството) на 18 септември (петък) от 21 ч. 

В смелото начинание да изнесе представлението на открито Театър „София“ е заедно с Фондация „Аполония“, копродуцент на спектакъла, и с подкрепата на Столична община. Събитието е част от календара по повод празника на столицата и от отбелязването на 50 години Театър „София“.

Ще има субтитри на английски език, за да може и чуждестранните гости на града да се насладят на представлението. Билетите се пускат в продажба на 8 септември и са с цена 20 лв.

Припомняме, че премиерата на спектакъла АНТИГОНА откри театралната програма на 30-тото юбилейно издание на Празниците на изкуствата „Аполония“ и постановката е номинирана за Наградата на Столична община, 2015 за театрални постижения.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА