Last news in Fakti

7 Октомври, 2015 00:04 1 695 0

Нина Добрев ще става стюардеса

  • добрев-
  • стюардеса-
  • бътърфилд-
  • уилямс-
  • филм

Холивудската звезда сменя професията

Нина Добрев ще става стюардеса - 1
Снимка: БТА/АР
Нина Добрев се присъедини към Ейса Бътърфилд и Мейзи Уилямс в актьорския състав на независимия филм „Пристигане". Актрисата, която стана популярна със сериала „Дневниците на вампира", ще играе стюардесата Изи във филм за съзряването.
 
В Изи е влюбен героят на Бътърфилд Калвин, който е прекъснал следването си студент, работещ като товарач на летището в Кейп Таун.
 
Звездата от сериала „Игра на тронове" Мейзи Уилямс ще играе в „Пристигане" тийнейджърка, която принуждава Калвин да ѝ помогне в изпълнението на списък с желания. Режисьор на лентата е Питър Хъчингс. Снимките ще започнат в Южна Африка през зимата.
 
Нина Добрев играе също във филма „Окончателните момичета", който ще излезе по кината следващата седмица, и в „Нека сме ченгета".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА