Last news in Fakti

24 Октомври, 2015 00:05 1 611 0

Даниел Крейг: Не съм взел решение за Джеймс Бонд

  • крейг-
  • джеймс бонд-
  • решение

Актьорът се двоуми дали да продължи да играе легендарния агент

Даниел Крейг: Не съм взел решение за Джеймс Бонд - 1
Снимка: БТА/АР

Решението дали Даниел Крейг да продължи да играе Джеймс Бонд все още не е взето. Британският актьор разкри, че все още се чуди дали да участва в следващи филми за легендарния агент. Припомняме, че Крейг е в главната роля в последните четири продукции, но наскоро обяви, че "по-скоро ще си отреже вените, отколкото да изиграе пак Бонд". 

Все пак, в интервю за американско издание, актьорът заяви: Аз съм честен човек и говоря това, което мисля. Преди време казах, че не искам да съм Джеймс Бонд, но никога не се знае. Човек променя решенията си за един миг."

Факторът Крейг да промени решението си е може би свободата, която му отпуснаха покрай новия филм за Джеймс Бонд - "Спектър". В него актьорът е имал възможността сам да избира как да изиграе сцените в лентата. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА