Last news in Fakti

9 Ноември, 2015 04:00 1 305 0

Продуцентите искат Даниел Крейг като Джеймс Бонд

  • агент 007-
  • продуцентите-
  • даниел крейг

Сам Мендес няма да снима повече филми от поредицата

Продуцентите искат Даниел Крейг като Джеймс Бонд - 1
Снимка: БТА/AP

Продуцентите на филмите за „Агент 007“ са уверени, че Даниел Крейг ще изиграе ролята на Джеймс Бонд и в следващата лента от поредицата.

През последните месеци в медиите изтичаха непрестанни твърдения, че Крейг е решен да приключи с ролята на британския агент, които самият той не отричаше.

„Мисля, че той ще продължи да играе Джеймс Бонд, но все още нямаме договор. Честно казано, не ми се иска да мисля за друг Бонд“, заяви Майкъл Уилсън пред "Мирър". Той е съпродуцент на последните 4 филма за Агент 007, в които главната роля е поверена на Даниел Крейг.

Междувременно режисьорът на последните два филма от поредицата - „Спектър“ и „Координати Скайфол“ Сам Мендес заяви, че не смята да снима повече филми за Джеймс Бонд.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА