Last news in Fakti

18 Ноември, 2015 00:30 3 460 0

Брус Уилис с дебют на Бродуей с "Мизъри"

  • брус уилис-
  • бродуей-
  • мизъри

Той играе главната роля в пиесата

Брус Уилис с дебют на Бродуей с "Мизъри" - 1
Снимка: БТА/AP

Брус Уилис направи своя дебют на сцената на „Бродуей“ в ролята в пиесата по книгата на Стивън Кинг „Мизъри“, съобщи „Гардиън“.

Той изпълнява ролята на централния персонаж Пол Шелдън, който е известен писател, попаднал в плен на своя голяма фенка след автомобилна катастрофа.

За лош късмет на Уилис голяма част от критиците не са особено добре настроени към неговото въплъщение. Похвали получава основно Лори Меткалф, която играе ролята на Ани Уилкс.

Повечето критики към Уилис са насочени към слабото му превъплъщение на физически болен човек, което е основната характеристика на образа.

Всъщност проблем може да е и фактът, че много от зрителите на пиесата вече са прочели книгата на Кинг. През 1990 г. излезе и изключително успешния филм „Мизъри“, в който главните роли бяха поети от Джеймс Каан и Кати Бейтс. Тогава филмът получи множество похвали и направи добър боксофис. Кати Бейтс получи „Оскар“ за най-добра аккриса в главна роля.

 

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА