16 Декември, 2015 07:31 1 959 0

Новите "Междузвездни войни" печелят $ 8 млрд.

  • междузвездни войни-
  • печелят-
  • новите

Това е прогнозата на Goldman Sachs

Ново проучване на Goldman Sachs показва, че филмът „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ ще донесе на създателите си печалби от $ 8 млрд., съобщи Business Insider.

Филмът официално излиза по кината в петък, като се очаква той да спечели $ 1.95 млрд. световен бокс офис. Очаква се филмът да спечели $ 750 млн. в САЩ и $ 1.2 млрд. по света. Това ще превърне новият епизод от поредицата „Междузвездни войни“ в третия най-касов филм в историята след „Аватар“ и „Титаник“.

Голямото перо в печалбите обаче ще са продажбите на мърчандайзинг и различни артикули. Тази зона е специалност на студиото „Dinsey”.Очаква се тук филмът да донесе постъпления от $ 6 млрд.



 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА