5 Май, 2016 00:00 1 221 0

Тео Чепилов официално излиза от прикритие

  • тео чипилов-
  • книга-
  • дебют-
  • ситуация след ситуация
Тео Чепилов официално излиза от прикритие - 1

На 9 май Тео Чепилов официално излиза от прикритие, а причината е неговата дебютна книга - сборникът с разкази „Ситуация след ситуация”.

„Ситуация след ситуация“ (168 стр., 13 лв.) е дързък и безподобен набор от истории, родени от еуфорията и дима в заведенията, отгледани с музика и съпроводени с много надежди, удавени в твърд алкохол. Истории за безразборния секс, безличните познанства, безкрайните брътвежи на безсмислени теми, за лутането, кръстопътищата и всичко останало, съпътстващо живеенето на висока скорост. На места „времето тече в забавен каданс и всичко изглежда вечно в нерушимата си монотонност”. Друг път тичането е толкова неумолимо, че прилича на летене под заплаха от талибани. А най-плашещи остават собствените мисли – доколкото ги има. Тези разкази кипят от адреналин, но зад маската на натурализма, хумора, стържещия език и самоиронията вие болката от похабения живот.

Тео Чепилов официално излиза от прикритие

Тео Чепилов е сред авторите на легендарното списание „Eгоист“. Участва в създаването на едни от най-успешните български сериали като „Под прикритие“, „Стъклен дом“ и „Домашен арест“. Негов е текстът „Десетте вида софиянци“, събрал над половин милион четения в интернет. Работил е на още сто места и е написал множество публикувани и непубликувани страници.

Премиерата на сборника „Ситуация след ситуация” ще се състои в петък, 13 май, за ужас на суеверните и за радост на всички почитатели на Тео. От ситуация в ситуация ще влизат: Йоана Темелкова, Калин Врачански, Явор Бахаров, Стефан Вълдобрев, Дидо от Д2 и неудържимият рапър 100 кила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА