27 Май, 2016 05:00 2 017 1

Дива прави литературна революция в Индия

  • съни леоне-
  • порно-
  • индия

Съни Леоне издаде книга с еротични разкази

Звездата от филми за възрастни Съни Леоне издаде книга с еротични разкази, съобщи Би Би Си.

В момента тя се изявява като актриса в Боливуд с истинското си име Каранджит Каур. Повечето мъже обаче я помнят от лудите й години, когато се изявяваше във филмите за възрастни с псевдонима Съни Леоне.

Книгата се казва „Сладки сънища“ и съдържа 12 еротични разкази, написани от Леоне. За първи път подобна поредица бе свободна за четене по мобилните телефони в Индия.

Историите на Леоне варират от романтика до фантастика. В едната индийски компютърен експерт има връзка с индийска стриптизьорка в Ню Йорк, а в друга жена прави секс с призрака на бившия си мъж.

„Не бяха писала преди, но приех предложението на издателите като предизвикателство“, заявява Леоне.

Леоне и израснала в Канада в индийско семейство. Тя признава, че не е отдавала голямо внимание на четенето, а е предпочитала спорта и фотографията.

„В Индия има глад за еротична фантастика. Историите на Леоне са част от тази вълна и предизвикват търсене на пазара“, заяви авторът Анант Падманбхан.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 0 Отговор
    Книгите едва ли ще ги прочета, но някои нейни филми може да погледна.......