Last news in Fakti

1 Август, 2016 23:00 1 530 0

Джейсън Борн връхлетя ударно българските кина

  • джейсън борн-
  • филм-
  • кина

Последният филм от шпионската поредица се очертава като най-успешния до този момент

Най-новата лента за един от най-известните агенти на ЦРУ направи своя зашеметяващ дебют в българските кина. "Джейсън Борн" се изкачи на почетното първо място по брой зрители и акумулиран боксофис спрямо предишните филми от поредицата, съобщи "Форум Филм". 

С над 151 хиляди лева приходи и повече от 17 хиляди зрители, завръщането на Мат Деймън се превърна в най-печелившата премиера на филм за Борн у нас, като почти удвои зрителите, посетили премиерните прожекции на предишния номер едно в България – "Ултиматумът на Борн", който е и последният филм от историята с участието на култовия актьор досега.

Филмът с Мат Деймън, Томи Лий Джоунс и Алисия Викандер очаквано се нареди на първо място в боксофиса в Щатите, където донесе на създателите си 60 милиона щ.д., а международните приходи на филма надхвърлят 110 милиона щ.д. Премиерният уикенд на новия филм от поредицата за Борн в САЩ изпревари с 5 милиона щ.д. и премиерата на последния филм за друг легендарен агент, а именно Итън Хънт – „Мисията Невъзможна: Престъпна нация“, която беше в края на юли миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА