Last news in Fakti

8 Септември, 2016 04:45 1 299 0

D2 и Любо Киров с концерт на Аполония 2016

  • d2-
  • любо киров-
  • концерт-
  • аполония
D2 и Любо Киров с концерт на Аполония 2016 - 1

На 9 септември /петък/ от 21:00ч., D2 и Любо Киров ще излязат на сцената на Амфитеатър Аполония в Созопол. За своите фенове те са подготвили здрав рок и много хитове.

Групата ще представи най-доброто от репертоара си от създаването си до днес, а Любо Киров ще се включи като изпее най-големите хитове на бандата. Тази комбинация вече е доказано експлозивна.

D2 ще изсвирят и последната си песен, която записаха с Миленита “Мираж”.

32-рото издание на Празниците на изкуствата Аполония включва над 70 събития с най-големите артисти на българската и международната сцена и техните най-актуални творби, постановки, спектакли, пърформанси и изпълнения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА