Last news in Fakti

27 Март, 2017 23:00 889 0

ФСБ готвят грандиозно шоу за юбилея (ВИДЕО)

  • фсб-
  • иван лечев-
  • румен бояджиев-
  • константин цеков-
  • концерт-
  • арена армеец

Александър Бахаров ще бъде специален гост на концерта в "Арена Армеец"

Александър Бахаров ще бъде специален гост на юбилейния концерт на "ФСБ", който ще се състои на 7 октомври в зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите на шоуто.

Бахаров, който е един от основателите на групата, ще излезе на сцената с Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, за да изпълнят любимите на поколения българи класики.

"Мисълта да свиря след 34 години отново пред българска публика първоначално ме стресна: тези млади хора в залата са съвсем друга генерация, с друг вкус, много от тях не са били още родени, когато свирех с "ФСБ". След това обаче се сетих как се радваха младите на концертите на "Фондацията" в Мюнхен тази година, когато групата изсвири "Пак ще се прегърнем" и "След 10 години".

Това едновременно ме успокои и ме направи горд, че след толкова години музиката е издържала изпита на времето", споделя Бахаров.

Той е басист, аранжор и съавтор в албумите на "ФСБ" до 1983 г., когато заминава да живее и работи в Германия.

Билетите за концерта вече са в продажна на цени от 30 до 70 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА