Last news in Fakti

27 Ноември, 2017 00:00 1 098 0

Орлин Павлов и Рут Колева ще пеят за благородна кауза

  • орлин павлов-
  • рут колева-
  • базар-
  • благотворителен-
  • концерт-
  • певци

На сцената ще се качат още Устата и Веси Бонева

Тазгодишният Благотворителен базар на Международния женски клуб – София ще приветства на сцената си петима от най-обичаните изпълнители в България. Посетителите на събитието, което ще се проведе на 3 декември, ще могат да чуят на живо песни на поп звездите Орлин Павлов, Веси Бонева и Рут Колева. Рапърът Устата също ще зарадва публиката със своето изпълнение, а оперната певица Силвана Пръвчева ще внесе класическа нотка на сцената на базара. Всички събрани средства ще бъдат дарени за благородни каузи в България.

Концертът ще бъде акцент на тазгодишния Благотворителен базар. Всички посетители на базара ще имат пълен достъп и ще могат да се забавляват заедно с песните на популярните изпълнители, обявиха организаторите.

Организаторите на благотворителното събитие са предвидили дарителски билети на цена от 20 лева. С тях посетителите получават достъп до базара един час по-рано и могат да присъстват на официалната откриваща церемония. В допълнение дарителските билети носят на своите притежатели специални торбички с подаръци от Международен женски клуб – София. Стандартните билети са на цена от 4 лева, а студентите, учениците и пенсионерите могат да се възползват от отстъпка при представяне на съответния документ – 2 лева.

Благотворителният базар се организира за 23-та поредна година и обединява усилията на 56 държави и техните култури за набирането на средства за български каузи. На техните щандове посетителите могат да намерят разнообразни храни, сувенири, автентични ръчно изработени материали и редица още забавления.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА