Last news in Fakti

11 Май, 2018 10:25 1 195 0

Изложение на био храни и продукти на SoFest 2018

  • sofest-
  • био продукти-
  • изложение

В рамките на SoFest 2018 - Западни Балкани, който се откри на 9-ти май с концерт на специално сформираната група от Теодосий Спасов Western Balkans Band BG се провежда и био изложение. От 10-13 май в градинка “Кристал” са изложени био храни, козметика, продукти за дома и играчки от естествени материали. Столичани имат възможността да закупят здравословни и полезни стоки и да получат туристическа информация за страните от Западните Балкани. Софиянци могат да се запознаят с производители, които в основата на своята дейност са поставили чистата храна, здравето и качеството.

Изложението е съпроводено от различни изненади за малки и големи. Основателите на социалния проект “Маргаритка” - Вики Терзийска и Яна Липованска ще направят караоке парти от 16 часа на 12-ти и в 12 часа на 13-ти май в градинка “Кристал”.

Малчуганите ще попеят, а родителите ще могат да купят дискове с любими песнички от детството си. На 13-ти от 11 часа в Централен Военен Клуб може да се насладите на чаровния веселяк Ненчо Илчев. Той ще превърне децата ви в свои асистенти, ще ги потопи в загадачното изкуство наречено илюзия и дори ще разкрие тайната на някой от фокусите си.

Фестивалът ще бъде закрит с авторския моноспектакъл на Камен Донев и специалното участие на певци и танцьори от ансамбъл “Филип Кутев” - “Възгледите на един учител за народното творчество “. На 13-ти май от 19 часа може да се насладите на много смях, импровизации, самобитност и изключителен талант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА