11 Октомври, 2018 11:18 3 003 0

Мери & Стойчо превземат родната поп и джаз сцена (ВИДЕО)

  • мери & стойчо-
  • музикално дуо-
  • спомени-
  • дебютен сингъл-
  • видеоклип-
  • поп и джаз сцена

Дуото представя дебютния си сингъл "Спомени"

Мери & Стойчо превземат родната поп и джаз сцена (ВИДЕО) - 1
Снимки: Aba / Sme

Мери & Стойчо — двама изключителни музиканти изгряват на родната поп и джаз сцена и правят категорична заявка да я покорят с дебютния си сингъл “Спомени”.

Парчето има и видеоклип, режисиран от Николай Урумов, а зад камерата е опитното око на оператора Михаил Янакиев.

Мелодичната песен е дело на китариста Стойчо Стоянов, който е създател на музиката и аранжимента и писателката Маргарита Павлова, която е автор на текста, изпят от Мери (Мери Мердинян). В парчето се включва и тромпетистът Кирил Македонски.

Мери & Стойчо превземат родната поп и джаз сцена (ВИДЕО)

Мери & Стойчо имат клубен репертоар с авторски аранжименти на популярни световни и български песни, както и джаз импровизации.

Стойчо Стоянов и Мери Мердинян са възпитаници на Национална Музикална Академия “Проф. Панчо Владигеров”, София и имат специализации в чужбина.

Мери е активен музикант, педагог и изпълнител, а Стойчо Стоянов работи като китарист с популярни имена от поп сцената и като аранжор в музикалните формати в България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА