Last news in Fakti

6 Април, 2012 11:40 1 763 2

Рут Колева пее джаз навръх рождения си ден

  • рут-
  • джаз
Рут Колева пее джаз навръх рождения си ден - 1
Рут, снимка: Фейсбук

На 18-ти април, рожденичката Рут се качва на любимата си лайв сцена – Sofia Live Club, за да представи един нов проект, който не само обещава тръпка и запомняща се емоция, но и неусетно ще ни отведе в света на най-великите джаз легенди. Вечерта ще можем да чуем песни в стил джаз, суинг, блус и соул, които са останали в сърцата на хиляди фенове по света от 20-те години на миналия век до днес.


Ексклузивното представяне на проекта ще ни върне във времето благодарение на автентична атмосфера и незабравени мелодии на Елла Фитцджералд, Нина Симон, Арета Франклин, Нат Кинг Кол, Стиви Уондър и много други. В Ruth Live Band ще участват музикантите Филип Александров (Фи) – кийборд, Теодор Иванов – барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов – китара, Симеон Петрунов – бас и Атанас Хаджиев – саксофон.


Концертът се осъществява с подкрепата на фондация Credo Bonum и Посолството на САЩ в България и е продължение на отбелязването на Месеца на афроамериканската история и култура.

Вход: 10 лв., начало: 21.30


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    0 0 Отговор
    много харесвам рут, много по-добра от секви поли генови и измислени певачки. Момичето просто си го ИМА
  • 2 момче

    0 0 Отговор
    Браво момиче