29 Май, 2020 09:04 4 077 9

Откриват автокино в София днес

  • автокино-
  • софия-
  • завръщане

Началото ще даде българският филм "Завръщане" на режисьора Ники Илиев

Откриват автокино в София днес - 1
Снимка: Shutterstock

Тази вечер ще бъде открито първото в София пандемично автокино. Началото ще даде българският филм "Завръщане" на режисьора Ники Илиев. Организаторите обещават зрителите да станат свидетели и на първия в столицата автоконцерт.

Откриването на пандемичното автокино е от 20.30 ч. на паркинга на един от големите магазини на бул. "Цариградско шосе".

Идеята хрумва на Мая Иванова по време на двумесечната изолация заради коронавируса.

"Ние ще започнем с автоконцерт с жива музика, след което ще продължи със специалния ни гост Ники Илиев. И след това продължаваме с прожекцията на "Завръщане". Искаме просто да радваме хората по време на тази пандемична обстановка и да бъдат защитени.", заяви тя пред БНР.

Специалният гост Ники Илиев ще разкаже и детайли от снимачната площадка на продукцията "Завръщане". Организацията по време на автоконцерта и прожекцията ще бъде съобразена с всички противоепидемични мерки. Амбицията на организаторите е автокиното да продължи през следващите три месеца с идеята да стане постоянно.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vvv

    16 4 Отговор
    Филм на Ники Илиев.... идея на Мая Манолова..... Това ще бъде най-празният паркинг в цяла София

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Гост шофер

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "vvv":

    Мая Иванова!!!
  • 3 Владо

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "vvv":

    Ники Илиев е готин.
    Харесва ми, а и филмите му са приятни за гледане. Малко носталгия по младежките години никога не е излишна. Препоръчвам ти го. А и няма да страдам ако не дойдеш на прожекцията:))
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хахаха

    7 1 Отговор
    На Г-жа Иванова и е хрумнала идея алоооу госпожата на Вас нищо не може да ви хрумне хрумнала е идея на Американците преди 60г. в началото на 90-те хрумна и на Българите ама киното просъществува дали имаше и месец а вие вместо да измислите нещо креативно през пандемията сте гледали някой стар филм в който има автокино и сте решили че сте направили ударът на живота си нищо де движите се 60г след САЩ и най вероятно сте родена през 90-те год. и няма как да знаете че е пробвано и тук иначе нямаше да Ви хрумне нищо подобно

    Коментиран от #8

  • 6 София

    6 0 Отговор
    Понички ще има ли, или сами да си ги правим !?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сульо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хахаха":

    Българските хипстер-джендъри винаги живеят с мисълта че правят нещо гениално и че са първа.За тях живота на зе,ята започва с тяхното раждане. Затова са смешни както те, така и мисирките и мисирите, които им пригласят на глупостите.
  • 9 Сульо

    0 0 Отговор
    Стига писахте глyпocти -нито е първото, нито даже е второто. не пишете платени глyпocти !