Last news in Fakti

16 Юли, 2020 15:11 2 347 3

Hoвозеландска авторка написа секси книга за една пикантна френска сватба

  • една френска сватба-
  • роман-
  • хана тъниклиф

Излезе от печат роман, подобаващо озаглавен „Една френска сватба“, който ще се стори невероятно вкусен на всеки, който реши да разнообрази лятото си с хубава книга в ръка

Hoвозеландска авторка написа секси книга за една пикантна френска сватба - 1
Снимки: Сиела

Група приятели, които се познават още от студентските си години, решават да се съберат отново – поводът е един специален рожден ден, а мястото е омагьосващата френска провинция. В компанията на пенливо вино, неустоими рецепти и съблазнителна носталгия те ще изживеят наново младостта си… и може би ще открият за себе си неща, които твърде дълго са били пазени в тайна.

Макс е залязваща рок звезда, в чийто живот трайно се е настанил споменът за миналото. Освен това той най-сетне е събрал кураж да разкрие чувствата си пред Хелън – неговата сродна душа, която дори не подозира за намеренията му. Майсторката в кулинарията Жулиет пък наскоро е минала през тежка раздяла и единственото, което може да я разсее от депресията, е фокусът ѝ върху работата. Тримата обаче неволно формират странен, но страстен любовен триъгълник, изходът от който ще доведе до неочаквана развръзка… и до една трогателна френска сватба.

Hoвозеландска авторка написа секси книга за една пикантна френска сватба

Новозеландската писателка Хана Тъниклиф, автор на популярните в цял свят романи „С дъх на чаени листа“ и „С вкус на сол и мед“, този път е написала история, чрез която читателите могат да изживеят истинска романтична авантюра. Пикантен, еуфоричен, завладяващ, цинично игрив и секси, романът „Една френска сватба“ заслужава всички тези комплименти, защото изкусно обединява хапливия си стил с апетитна музикална гарнитура и с обрати, които са колкото изненадващи, толкова пленяващи сърцето.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    5 0 Отговор
    ние си имаме секси видео с нашия премиер НА ГОСТИ У БАЦЕ се казва
  • 2 Дедо Пенс

    1 0 Отговор
    Аз в момента пиша еротичен роман с работното заглавие ,,Къде е долното бельо на на една висша дама,,...Като е готов може да избера и ,,Тайният любовен живот на една кърджалийска кутка,,...
  • 3 Черепаха

    2 0 Отговор
    Бойко ще я прочете ако участва в нея Винету :)