Last news in Fakti

18 Август, 2020 15:18 5 476 7

Ерик Клептън продава уникалното си Ферари

  • ерик клептън-
  • кола-
  • ферари-
  • продажба

Возилото се предлага на цена от близо 90 000 британски паунда

Ерик Клептън продава уникалното си Ферари - 1
Снимка: Shutterstock

Легендарният китарист на британската група "Крийм" Ерик Клептън предстои да се раздели със своето Ferrari 599GTB, произведено през 2007 година, съобщава сайтът Лента.

Болидът с две врати е на 13 години и има изминати 38 хиляди километра, а цената, на която се предлага е от 89 900 британски лири.

Клептън е известен колекционер на известната италианска марка спортни автомобили. Седемдесет и пет годишният музикант е собственик на 10 Ферарита, включително и на класиката "Гран Туризмо" от 1960 година.

Сега Клептън е решил да се раздели със своя модел Ferrari 599 GTB и колекционерите ще имат възможност да се сдобият с автомобил с необикновена история и популярен бивш собственик.

Берлинетата, произведена през 2007 година, е преминала през технически преглед и е в отлично състояние. За продажбата на возилото се грижи лондонският автосалон Джи Ви И.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    1 15 Отговор
    кав е па тос неизвестен тес пари да не ги береме от дарветата дето ги иска

    Коментиран от #2, #3

  • 2 хахаха

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Ти го биеш оня от Козлодуй по тъпотия
  • 3 мечо кух

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    мечо, мъжа ти няма ли толкова пари да ти купи ? Каква е тази ваша бедна любов? Знам, защо не го искаш обаче това ферари, в него никога не е слушано чалга !
  • 4 One

    4 0 Отговор
    Хъм...най-после да ми застане Ферари с десен волан,откога търся такова. Ще направя умопомрачителна оферта на този китарист:бартер за неговата кола срещу моята,която е Дачия Дъстър,с доплащане от негова страна. Хич да не си мисли,че ще ме прекара-предлагам му удобство,стил,возия и икономичен разход срещу някакви си там 500 и повече коня. Само се притеснявам някой друг да не ме изпревари...:))
    Шегувам се,разбира се. Страхотен музикант е Ерик Клептън,и Ферарито му е чудесно-който и да го купи,да си го кара със здраве.
  • 5 Щях да я взема ...

    8 0 Отговор
    Хубава кола, V12, ск.кутия от Ф1, ама с волан от грешната страна ... не, мерси. :)
  • 6 ЛЕГЕНДА !!!

    5 0 Отговор
    Ферарито също става ;)
  • 7 Eric Clapton is god

    7 0 Отговор
    Мечо, не е наш проблем че си прост чалгар и не можеш да разбереш за какво става въпрос, това е човек който прави истинска музика и си заслужава всяко спечелено пени, а то е спечелено с труд, ама ти няма да разбереш ти си простичък човечец