Last news in Fakti

22 Август, 2020 17:23 4 273 3

Почина китарист на Red Hot Chili Peppers

  • джак шърман-
  • red hot chili peppers-
  • починал-
  • китарист

Джак Шърман е починал на 64-годишна възраст

Почина китарист на Red Hot Chili Peppers - 1

Джак Шърман, китаристът, който се появи в дебютния албум на американската рок група Red Hot Chili Peppers, е починал на 64-годишна възраст.

"Той беше уникален пич и ние му благодарим за всички времена - добри, лоши и между тях. Почивай в мир в буги платформата", гласи туит в официалната акаунт на групата.

Шърман, който се присъединява към групата на първото ѝ турне в САЩ през 1984 г., също е писал песни за втория ѝ албум.

Причината за смъртта му все още не е разкрита.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост като гост

    16 0 Отговор
    Лека му пръст
  • 2 Размисли и страсти

    4 8 Отговор
    "Причината за смъртта му все още не е разкрита" хаха причината ще е безобидното грипче/covid-19 според официалната медицина а не дрогата а нездравословният му живот...Лека му пръст...

    Коментиран от #3

  • 3 Ха ха ха ха ха ха

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Размисли и страсти":

    Мислиш се за много оригинален.
    За разлика от твойте абсурдистански,,звезди"-каймака на фекалния вип които се дрогират просто защото лежат на парите от мама и тати и живота им е по-празен и безмислен от този на павето и тухлата отвън,хора като Джак Шърмън първо са се доказали в нещо !
    Светва ли ти.Постигнали са много и света ще ги запомни преди всичко с моженето и кадърноста им,а не с кретенската дебилщина,силиконени джуки, малоумното им държание и най-вече с невъзможноста да се докажат в каквото и да било дори то да е на ниво амеба.
    Така,че покажи респект към тези които го заслужават и се лигави с родните инфантили които го заслужават.