Last news in Fakti

25 Август, 2020 11:14 1 775 3

Данчо Караджов се включва в турнето на Intelligent Music Project и Рони Ромеро

  • данчо караджов-
  • сигнал-
  • участие-
  • концерт-
  • intelligent music project

Легендата от Сигнал ще се включи в концертите в София и Бургас

Легендата на българския рок Данчо Караджов (Сигнал) ще бъде поредната изненада в състава на супергрупата Intelligent Music Project.

Той ще участва като специален гост на предстоящите концерти на групата в София (18-ти септември - Sofia Live Club) и Бургас (19-ти Септември – Летен театър) – това съобщи създателят, продуцентът и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

На сцената в двата града Йордан Караджов и едни от най-добрите музиканти в България ще изпълнят на живо своята съвместна песен „Приказка“, чиято първоначална версия се нарича “Fairytale” и е част от първия албум на д-р Врабевски – The Power Of Mind (2012 г.), в който основен вокалист е Джон Лоутън.

„Бях написал парчето на английски и български език. Обадих се един ден на Данчо и го поканих да изпълни парчето за българската публиката. Казах му, че има задачата да звучи по-добре от човека, от който се е учил – Джон Лоутън и той се справи брилянтно!“, спомня си д-р Mилен Врабевски.

Освен емоционалното изпълнение на Йордан Караджов, присъстващите на концертите в София и Бургас ще чуят и голяма част от песните от последните два албума на Intelligent Music Project (Sorcery Inside и Life Motion). Те ще бъдат изпълнени от звездата на Rainbow Рони Ромеро, както и Боби Косатката, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Организаторите обещават грандиозно шоу и здрав рок, а концертите ще преминат под строг контрол и спазване на всички епидемиологични мерки.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сандо

    2 1 Отговор
    От доста години избягвам да слушам Данчо Караджов.Явно годините сериозно са повлияли на гласа му.
  • 3 Ролча

    2 0 Отговор
    Моля без Караджов, другите са супер!Ромеро е велик!