Last news in Fakti

12 Септември, 2020 13:52 2 723 8

Антъни Хопкинс ще спасява деца от нацисти в новия си филм (ВИДЕО)

  • антъни хопкинс-
  • филм-
  • холокост-
  • нацисти-
  • деца

Филмът е базиран на истинската история на Никълъс Уинтън, помогнал на стотици деца да избягат от лапите на смъртта

Антъни Хопкинс ще спасява деца от нацисти в новия си филм (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Сър Антъни Хопкинс ще участва във филма "Един живот", който е базиран на истинската история на британеца Никълъс Уинтън, който спасява стотици деца от нацистите преди Втората световна война, съобщава порталът „Deadline”.

Главният герой във филма ще бъде изигран от двама актьори: Джони Флин като младият Уинтън и Антъни Хопкинс, който ще се превъплъти в него в напреднала възраст.

В края на 1938 г. лондонският брокер Никълъс Уинтън, който по това време е на 29 години, помага на 669 еврейски деца да бъдат изпратени от Чехословакия в британски приемни семейства, за да не попаднат в концентрационни лагери. Той успява да направи това, преди да бъдат затворени границите.

Половин век по-късно – през 1988 той се срещна с някои от децата, които в миналото е спасил в телевизионното шоу „Това е животът“. Там той е заобиколен от много от децата, които някога е спасил, без да осъзнава, че сега вече те са възрастни хора, пълни с благодарност за възможността за живот, която той им е предоставил. Кадрите от шоуто, в което той получава невероятната изненада, са разчувствали хиляди зрители по цял свят.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мейзга

    8 5 Отговор
    Предполага се че сюжета ще е :млади подрастващи джендар арестувани от нацистите ще бъдат спасени от хамериканските парашутисти до един съставени от афро-амери офицера на парашутистите ще е Дон Уилсън - Дракона!

    Коментиран от #7

  • 2 Хайде стига

    7 2 Отговор
    вече с темата ! Вижте днес в колко държави се избиват стотици хиляди невинни хора вкл. и деца ! Погледнете една красива Сирия , с богата история и архитектура , на какво прилича днес , а гражданите ѝ без домове......
  • 3 Рошко

    7 2 Отговор
    И след като гледаме филма трябва да продължаваме да съжаляваме бедните евреи
  • 4 Бачо Киро

    4 2 Отговор
    Като вземе човек предвид децата от църковния хор и децата от "летните лагери", въобще няма да се учудя и тук историята да е доста по-различна от представяната...
  • 5 Gen Gurko

    5 2 Отговор
    Настоявам част от надзирателите в концлагерите да са негри и джендъри. Това са новите изисквания на холивудските идиоти за разнообразие.
  • 6 Филма

    3 1 Отговор
    Пропагандира лицемерната роля на британия по еврейския въпрос,забележете сакралната бройка на децата,в холивуд,няма нищо случайно.Готови са на всичко за да се утвърди сатан световния ред и да се заличи истинската история,докато съвсем не се обърне парадигмата за света
  • 7 Китаеца

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мейзга":

    Хей,семейство Мейзга-твоята версия е остаряла. Вярно,че децата ще бъдат спасени,но не от Дон "Дракона" Уилсън,а от Х-мен отбора,Лигата на Отмъстителите,джедаите Оби-Уан Кеноби и Люк Скайуокър и от нашия супергерой:Гешев!
  • 8 тъй ли

    1 1 Отговор
    Интересно да.
    До 1942 година пвечето от еврейте са изолирани в гета.
    След това в лагери за принудителен робски труд.
    А наш байовец ще ги спасява от лагери през 1938 г.