Last news in Fakti

13 Ноември, 2020 12:44 1 703 4

Алис Купър пуска нов албум

  • алис купър-
  • албум-
  • рок-
  • хард рок-
  • детройт

Албумът ще носи името "Detroit Stories"

Алис Купър пуска нов албум - 1
Снимка: shutterstock

Алис Купър оповести плановете си да издаде нов албум. Новата тава на 72-годишния Купър се казва "Detroit Stories" и предстои да излезе на музикалния пазар на 26 февруари 2021 г., съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Феновете могат да "вкусят" от новата музика на рокаджията още в петък, 13 ноември, когато Алис Купър ще издаде първия сингъл от тавата, озаглавен "Rock n' Roll".

С албума си "Detroit Stories" Купър отдава почит към град Детройт като "родно място на гневния хард рок".

Алис Купър не само е роден в Детройт, но от там тръгва и пътят му към успеха с едноименната му група.

"Детройт беше родното място на гневния хард рок. След като не успяхме да се впишем никъде в САЩ - нито музикално, нито като имидж, Детройт беше единственото място, което прие китарното ни хард рок звучене и щурото ни сценично шоу. Детройт беше рай за изгнаници. А когато се разбра, че съм роден в източната част на града, вече си бяхме у дома", разказва самият Алис Купър.

Не само това, но и албумът "Detroit Stories" събира легендарни музиканти от Детройт, сред които Уейн Крамър и Пол Рандолф, в студио в града, отбелязва продуцентът Боб Езрин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Велислав

    0 10 Отговор
    Изтрещял или закъсал за пари. Преди 30 години ми беше интересен, но времето му е минало. Алис, моето момче, пий си тихо уискито вкъщи и не се напъвай, - беше тя.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Smooth Jazz

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Велислав":

    Чалгаджиите можете просто да подминете статията, не е нужно да се излагат.
  • 3 Димитър

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Велислав":

    Явно не си в течение, Алис Купър е на върха последните 10 години и има супер много участия и няколко много добри албума от Брутал планет насам без изключение
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.