Last news in Fakti

16 Ноември, 2012 13:42 4 905 0

Моника Белучи: Истинският лукс е свободата!

  • моника белучи-
  • мода-
  • стил

Модна икона и световноизвестна кинозвезда, Моника Белучи има славата на изключително елегантна дама. Актрисата обаче твърди пред списание Stylist, че стилът й на живот и на обличане не е особено разточителен. Пред светските изяви тя предпочита простите, но същностни неща като семейството – съпруга Венсан Касел, двете им дъщери Дева и Леони, приятелите...

„За мен истинският лукс е свободата. Свободата да отида където искам и да правя онова, което ми харесва. Привързана съм повече към хората, отколкото към вещите. Затова имам добро семейство и купища приятели“, споделя красавицата.

Белучи, която от години живее в Париж, все още чувства много силна връзка с италианските си корени. „Въпреки че пътувам из целия свят, аз съм си италианка. В сърцето ми е страната, в която съм родена. Италия е в моето ДНК. Обичам храната, изкуството, модата – всичко, което е свързано с нашата култура“, обяснява актрисата.  

Тя е убедена, че не французойките, а италианките днес са истинските икони на стила – те според нея са символ на вродена женственост, чувственост и елегантност. „Италианските жени имат естествено очарование, но и добре се грижат за себе си“, казва Моника.

В Милано преди години брюнетката бе високо ценена като модел и дълго време беше лице – и тяло! – на рекламните кампании на Долче и Габана, превръщайки се в емблема на италианския тип хубост по света. И досега Белучи обожава Милано: „В града на модата значението, което се отдава на стила, е много голямо. В сравнение с Рим дамите в Милано се обличат по-класически и по-елегантно“, изтъква актрисата и обобщава:

„Ако бях французойка, идеалът ми щеше да е Бриджит Бардо или Катрин Деньов, но аз съм италианка, така че израснах с образите на Джина Лолобриджида и София Лорен, които въплъщават нашия идеал за красота“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА