Last news in Fakti

7 Декември, 2020 11:16 2 014 2

Бойко Кръстанов е носител на наградата "Андрей Баташов" за 2020 г. (СНИМКИ)

  • бойко кръстанов-
  • актьор-
  • андрей баташов-
  • награда-
  • орден на темплиерите

Церемонията по връчването на наградата се състоя в тесен кръг заради ограничителните мерки

В Клуб 2008 Н.Пр. Румен Ралчев връчи годишната награда на Велик Приорат България за млад артистичен талант с изявени християнски добродетели на актьора Бойко Кръстанов.

Статуетката, изработена от скулптура - Рицар Спас Киричев, е посветена и се връчва в памет на първия Велик Церемониалмайстор на Ордена в България - талантливия и незабравим актьор и Рицар Андрей Баташов.

Престижната награда по традиция се връчва на есенния Конвент на Ордена, който се провежда през месец ноември в столицата.

Тази вечер в Клуб 2008 Н.Пр. Румен Ралчев връчи годишната награда на Велик Приорат България за млад артистичен талант с...

Публикувахте от Орден на Рицарите Тамплиери на Йерусалим - Велик Приорат България в Събота, 5 декември 2020 г.

Поради ограничителните мерки, свързани с пандемията от COVID-19, тази година Великият приор Румен Ралчев удостои Кръстанов с приза в ограничен кръг в Молитвения дом на Тамплиерите.

Носители на учредената преди 3 години награда досега са Владимир Зомбори (2018) и Йордан Ръсин (2019).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 1 Отговор
    Какви са тия измислени награди? Тука на има няма 1 седмица има по 3 конкурса за красота, по 3 за не знам си квооо.... Измислици, които нямат никаква стойност.
  • 2 кь м м ц цць

    3 0 Отговор
    Кви са тия приорати, рицари........ Средновековието ли се върна?!
    Що за измишльотини. Това е все едно възрастни хора да си играят на партизани и стражари. Едно време такива ги въдворяваха за лечение. Не им даваха трибуна.