Last news in Fakti

19 Декември, 2020 15:39 2 910 3

Нова дата за премиерата на "Пристигане в Америка 2"

  • пристигане в америка 2-
  • премиера-
  • еди мърфи-
  • дата

В продължението на комедията "Пристигане в Америка" (1988) зрителите отново ще видят Мърфи в главната роля на принц Аким

Нова дата за премиерата на "Пристигане в Америка 2" - 1
Снимкa: Shutterstock

Премиерата на дългоочакваното продължение на комедията "Пристигане в Америка" с Еди Мърфи ще бъде на 5 март 2021 г. в стрийминг платформата на "Амазон", съобщи ЮПИ, цитирана от dir.bg.

Новата дата е посочена, след като по-рано беше оповестено, че "Пристигане в Америка 2" ще тръгне по Амазон Прайм на 18 декември.

Освен новата дата, от стрийминг платформата разпространиха и първите снимки на Еди Мърфи, Арсенио Хол и ветерана Джеймс Ърл Джоунс в познатите им роли.

В продължението на комедията "Пристигане в Америка" (1988) зрителите отново ще видят Мърфи в главната роля на принц Аким. Готвейки се да стане крал на измислената страна Замунда и изпълнявайки последната заръка на баща си, принцът потегля към САЩ, за да открие отдавна изгубения си син и следващ наследник на трона. Ролята на младежа е поверена на Джърмейн Фаулър.

Актьорът Уесли Снайпс се превъплъщава в образа на Генерал Изи - владетел на съседна нация.

В познатите им роли - на краля на Замунда и на най-добрия приятел на принц Аким, се завръщат съответно Джеймс Ърл Джоунс и Арсенио Хол. Шари Хедли, която в оригиналния филм се превъплъти в образа на Лиза Макдауъл - възлюбената на принца, също е част от актьорския състав.

Актрисата Кики Лейн играе дъщерята на принц Аким.

Режисьор на "Пристигане в Америка 2" е Крейг Брюър. Сценарият е на Кеня Барис.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    2 3 Отговор
    В скоро време очаквайте сериала "Чао Америка"!
  • 2 Бас ловя че..............

    2 5 Отговор
    Втората серия ще е пълна боза..........макар че харесвам първата.
  • 3 Гост

    0 3 Отговор
    Поредната глупост на тоя дето се мисли че става за нещо с неговите тъпи филми за дебили .