Last news in Fakti

29 Декември, 2020 09:40 2 709 6

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" с нов албум и лятно турне

  • стефан вълдобрев-
  • обичайните заподозрени-
  • нов албум-
  • турне

Следващите месеци те ще се посветят на репетиции и записи на новите си песни

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" с нов албум и лятно турне - 1
Снимкa: БГНЕС

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" обявиха нов албум и датите на лятно турне през 2021 г., по време на което ще бъдат представени новите песни. "Обявяваме го точно сега, за да имаме нещо хубаво на хоризонта, за което да мечтаем и да очакваме заедно с публиката", казва изпълнителят.

От края на октомври групата прекрати всички концерти и участия, а Вълдобрев - театралните спектакли и представянията на книгата си. Надеждите на петимата музиканти са до лятото ситуацията вече да е различна и отново да имат възможност за срещи с многобройните си почитатели. Затова следващите месеци "Обичайните заподозрени" ще се посветят на репетиции и записи на новите си песни, като за първи път всеки един от членовете ще се включи със свои композиции. Поезията отново ще е на Стефан Вълдобрев, но, освен него, със собствени тракове ще участват Веселин Веселинов-Еко, Стоян Янкулов-Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов.

Турнето ще е основно през юли и август и ще обиколи осем града в България - Пловдив, Варна, София, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Благоевград и Велико Търново.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко нощния бандит

    4 3 Отговор
    Само ще си мечтаят за лятно турне до 2031 година.ха ха ха
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Комерсиални

    4 2 Отговор
    Софийски башибозлуци....хора без бъдеще и промита история ....
  • 4 ...

    4 3 Отговор
    Мяза на Орхан Мурад, на младини.
  • 5 провинциалист от провинция Тракия

    1 1 Отговор
    Какво е "Въл"?
  • 6 васил върбанов

    3 1 Отговор
    добре че са музикантите сам тоя некадърник ще умре от глад тоя ако като артист е такъв некадърен какъвто е като певец язък заобразованието му баща му си е хвърлил парите на ветъра