Last news in Fakti

14 Март, 2021 10:36 2 665 9

Джордж Клуни се оттегля от киното

  • джордж клуни-
  • оттегля-
  • филмова индустрия

Актьорът е казал на приятелите си, че децата му са се превърнали в негов основен приоритет и затова се опитва да намали максимално работните си задължения

Джордж Клуни се оттегля от киното - 1
Снимкa: Shutterstock

Джордж Клуни е решил да намали до минимум ролите си и постепенно да се оттегли от филмовата индустрия, съобщиха световните агенции, позовавайки се на близък до семейството му.

Въпреки че през последните две години медиите често предполагат, че актьорът и съпругата му адвокат Амал се развеждат, двойката изглежда по-щастлива от всякога.

Актьорът наскоро говори за това колко е важна за него Амал и как му харесва да върши "домакинската работа" в дома им по време на карантината, като шиене и пране на дрехи.

Всъщност изглежда, че един от най-желаните актьори в света се радва толкова много на отглеждането на децата си и на семейния си живот, че сериозно обмисля да напусне Холивуд и да се отдаде единствено на родителството.

Източник, близък до актьора, разкри, че Клуни е казал на приятелите си, че децата му са се превърнали в негов основен приоритет и затова се опитва да намали максимално работните си задължения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    20 0 Отговор
    Мъдър е Джордж, има пари и не му се налага постоянно да се снима, може да си позволи да е по-рахат и да си гледа живота!
  • 2 РЕАЛИСТ

    8 2 Отговор
    Ох, олекна ми от тази новина. Аня Пенчева във " Време за жени' каза, че трябва да избият всички мъже, които ме приличат на Джордж Клуни. От тогава, като си лягам до жената си имам едно на ум и не съм сигурен, дали ще осъмна.
  • 3 😁😁😁😁

    4 1 Отговор
    Значи му стига заплатата на лекар в спешното
  • 4 Браво

    8 1 Отговор
    Освен уважението към приоритетите, трябва да се спомене и факта, че Холивуд губи и едно от последните свестни лица. На власт идват Марийките Бакалови.
    Също отнема възможността на разни metoo-та да му застрашават кариерата.
  • 5 Шпек

    1 12 Отговор
    Опитва се да прави имидж извън киното покрай жена си.Абсолютен лицемер и фалшив герой.Оттегля се защото вече никой ме го търси за роли с неговото еднообразно кокорене и мръщене.
  • 6 глоги

    0 0 Отговор
    съпругата му - адвокатКАТА Амал

    Коментиран от #8

  • 7 Hellish

    5 0 Отговор
    Хората направиха деца млади изгледаха ги и бачкат. Той направи дърт, нали беше най-заклетият ерген в Холивуд и сега наваксва.
    Не е лошо, мултимилионер, що пък не.
    Аз винаги съм се чудил на някакви мега богати типове дето продължават да се напъват на стари години.
    Станал на 30 милиардер бачка още на 75,дебили.продай си фирми и бизнеси, харчи живей обикаляй, релаксирай.
    Болни мозъци ненаядени
  • 8 Шпек

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "глоги":

    Защитаващи правата на извратените LGBT и всякакви отпадъци ,които са против нашите морални ценности.Ако Гуглите с разбиране ще видите докъде може да доведе жаждата за власт в това семейство.
  • 9 ДА ГЕ

    2 0 Отговор
    СНОЩИ НЕ СЪМ СПАЛ ЗАРАД ТОЯ КЛУНИ !