Last news in Fakti

28 Януари, 2013 15:54 3 135 1

Майкъл Джексън започнал да пише автобиография преди да умре

  • певец-
  • смърт-
  • майкъл джексън
Майкъл Джексън започнал да пише автобиография преди да умре - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кралят на попа тайно е започнал да описва живота си в автобиография, съобщи  в. "Дейли експрес".

Певецът е успял да напише  600 страници с бележки, посветени на най-трудните моменти в живота му от края на 80-те години до 2007 г. Ръкописите са  придружени от рисунки и документи. За съжаление, той не е успял да завърши творението си, тъй като преждевременно намери смъртта си.

Правата върху биографията на Джексън са присъдени на негов бивш бизнес сътрудник.

"Ръкописът описва много от премеждията и бизнес сделките на Майкъл Джексън. От бележките на певеца става ясно, че той е баща на Принс и Парис. Майкъл е споделил размислите си, защото така и не е получил шанс да разкаже събитията от собствената си гледна точка и имал нужда да разкрие чувствата си", разкрива пък  източник пред  в. "Лос Анджелис таймс".

Майкъл Джексън е наблегнал в своята незавършена книга на семейните  взаимоотношенията. Той пише, че е бил разочарован от близките си години наред и обвинява повечето от тях, че са се интересували само от парите му и са завиждали на славата му.

Всъщност певецът смята, че единствено майка му – Катрин е разбирала сложната му същност.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    0 0 Отговор
    Да, бе да, как пък чак сега се изнамери тази книга, пак гледат да правят пари на чужд гръб....