Last news in Fakti

31 Януари, 2013 14:19 1 702 2

Киното в Сити център София се завръща по-лъскаво от всякога

  • кино-
  • сити център софия-
  • индийска компания

Киното в Сити център София, което дълго време не работеше, отново ще отвори врати за зрители в средата на юни. Индийската компания Cine Grand Pvt. Ltd. поема мениджмънта на киносалоните в търговския център и в момента ги подготвя за публиката, която беше свикнала с комфорта на мола. Комплексът, който ще бъде въведен в експлоатация след цялостен ремонт и реконструкция, ще се нарича „Сине Гранд“.

Новият стопанин на киното е с централен офис в Мумбай. Компанията е създадена през 2010 г., но екипът й се състои от професионалисти, които повече от шест десетилетия развиват развлекателната индустрия в страната си, а в момента управляват над 1500 киносалона. Фирмената политика залага на най-добрите филми от Европа, Холивуд и Боливуд, показани в модерна обстановка и при отлично обслужване.

Пълният капацитет на киното в Сити центъра е 1200 места, разположени на площ от 2500 кв. м. То ще има собствено „суперспециално кафене“, лоби с уникален дизайн, ВИП зона и ВИП салон с огромни луксозни кресла вместо стандартни седалки. Шестте амфитеатрални зали ще бъдат оборудвани с нови HD екрани от стена до стена и абсолютно нова high-quality digital sound система.

За откриването на киното ще бъде организирано специално парти с червен килим, на което ще присъстват филмови звезди и други знаменитости, които за момента мениджмънтът пази в строга тайна.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3333

    0 0 Отговор
    nice
  • 2 Анонимен

    0 0 Отговор
    Евала! Вече като си ходя от училище ще мога да успокоя топката като седна на някое кресло и гледам някоя премиера!