23 Август, 2021 19:32 2 545 6

Шоуто на Таря Турунен в София с нова дата и локация

  • таря турунен-
  • primal fear-
  • отменя-
  • турне-
  • концерт

Също и групата Primal Fear вчера публикува официално съобщение, с което, за съжаление, отменя цялото си европейско турне

Шоуто в София, което трябваше да се проведе през октомври тази година, ще бъде с нова дата – 17 октомври 2022 година, както и с нова локация – клуб Joy Station.

Като подарък към многобройните си фенове, Таря Турунен и целият ѝ екип ще пристигнат в София заедно със специални гости – бандите Abakas и Serpentyne.

Всички закупени билети ще важат без да се налага да бъдат презаверявани за новата дата и локация. Закупилите билети за балкон в клуб Music Jam ще бъдат настанени в специална VIP зона в Joy Station.

Билети за шоуто на Таря Турунен в клуб Joy Station на 17 октомври 2022 може да закупите в мрежата на Билет.бг и търговската мрежа на Фантастико (от 30.08.2021г.), както и онлайн на www.bilet.bg на цени:

Правостоящи – 50 лв

Седящи в обособена VIP зона – 70 лв

Също и Primal Fear вчера публикува официално съобщение, с което, за съжаление, отменя цялото си европейско турне, поради здравословни проблеми в своя екип.

Шоуто на Таря Турунен в София с нова дата и локация

Концертът на бандата в София, който трябваше да се състои на 22 септември в клуб Music Jam, част от турнето “Metal Commando Over Europe” , също се отменя. Primal Fear много съжаляват за случилото се, и се надяват в най-скоро време да зарадват феновете си, и да се върнат на сцената.

Процедура за връщане на билети:

Закупилите билети онлайн (банков трансфер или PayPal),ще получат сумата си автоматично след направена заявка на имейл [email protected] .

Всички заплатили в брой (куриер и наложен платеж) - трябва да върнат билетите си или по куриер (за тяхна сметка и наложен платеж стойността на билетите), или да посетят офиса на Bilet.bg , като сумата ще бъде върната в брой (задължително условие е да предоставят касовите си бележки, заедно с билетите). Задължително условие е и да запазят дата и час на посещение.

Всички заплатили в брой или с платежен метод EPAY (каси на Office 1, На Tъмно и FastPay, каса на Easy Pay/ банкомат, Mastercards & Visa) трябва да се свържат с Bilet.bg на [email protected], за да изплатят сумата в брой в офиса им или да предоставят следните данни: Банкова сметка и Името на титуляра ѝ.

Сумите се възстановяват до 90 дни след пусната заявка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виталия

    2 1 Отговор
    Тцтц, значи от 24.08.2021 ще да е друго шоу на живо, леко на уестърн ще да мяза?!
  • 2 абееее

    4 2 Отговор
    Нали има мерки,карантини?Със скафандър ли ще пее?
  • 3 Истината днес

    1 7 Отговор
    Поредните нико му неизвестни който се рекламират че са нещо....нищо лошо .НО разберете че на запад се изкарва повече пари и тея са нищо и евтини затова ги канят..отделно повечето на запад са доста стиснати и не дават пари на подобни..

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Какви ги дрънкаш?

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Истината днес":

    Tarja е бившата и най-популярна вокалистка на Nightwish. Тя ако е анонимна, аз съм извънземно.
  • 6 Тоя па

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Истината днес":

    Много си зле музикално.Тая жена е рок кралица.Виждал съм я на живо в Германия. Концерта беше невероятен