Last news in Fakti

20 Март, 2022 15:34 2 679 3

АББА пусна нов видеоклип

  • абба-
  • нов видеоклип-
  • концерт

Видеоклипът е към хитовия сингъл "Chiquitita

АББА пусна нов видеоклип - 1
Снимка: Shutterstock

Шведската група АББА пусна нов музикален видеоклип към хитовия си сингъл "Chiquitita", съобщи ЮПИ.

Песента е водещият сингъл от албума "Voulez-Vous" от 1979 г. и e един от най-успешните в историята на групата.

"Chiquitita" е един от малкото сингли на АББА, издадени без специален видеоклип. В компилациите на клипа е използвана телевизионна версия на песента, записана от Би Би Си за шоуто на АББА в Швейцария през 1979 г., което е излъчено в цяла Европа на Великден. В нея групата изпълнява сингъла на планински склон със снежен човек на заден план.

В новото текстово видео са използвани кадри от телевизионната версия, както и компютърно генерирани ефекти.

Наскоро АББА се събра отново, за да издаде през ноември "Voyage". Това е деветият студиен албум на групата и първият ѝ от 40 години насам.

АББА промотира албума с "ABBA Voyage" - ново концертно преживяване, включващо техни цифрови аватари, придружени от група на живо. Първият концерт ще се състои на 27 май


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 времето е еднопосочно

    0 7 Отговор
    Умрела работа
  • 2 Rock

    1 0 Отговор
    ABBA са ми приятни за слушане, но останаха някъде назад във времето и след тях открих музиката на Yngwie Malmsteen-тойе направил кавър версия на една тяхна песен,на Юръп- явление в рок музиката през 80-те, после Hammerfall,Sabaton и др.
  • 3 Велики

    1 0 Отговор
    Когато имаше свястна музика.