Last news in Fakti

10 Май, 2022 18:30 1 273 1

Майкъл Кийтън ще режисира себе си като наемен убиец с деменция

  • майкъл кийтън-
  • актьор-
  • режисьор-
  • деменция-
  • наемен убиец

Холивудската звезда ще бъде режисьор и изпълнител на главната роля във филма "Нокс си тръгва"

Майкъл Кийтън ще режисира себе си като наемен убиец с деменция - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Холивудският ас Майкъл Кийтън ("Морбиус", "Спайдърмен: Няма път към дома", "Спотлайт", "Бърдмен", "Батман") ще режисира и изпълни главната роля в трилър в стил филм ноар, съобщи Контактмюзик, цитира БТА.

Филмът, озаглавен "Knox Goes Away" ("Нокс си тръгва"), е вторият опит зад камера на Кийтън след криминалната драма "Веселият джентълмен" (2008).

Сценарият за предстоящия трилър е поверен на Грегъри Поарие.

Филмът разказва историята на наемен убиец, който е диагностициран с бързо развиваща се форма на деменция. Главният герой има възможност да изкупи греховете си и да спаси живота на отчуждения си син. В същото време, докато се опитва да запази здравия си разум, макар и заболяването му прогресира, той трябва да се измъкне от полицията, която е по петите му.

Снимките за филма ще започнат през август в Лос Анджелис. На този етап дата за излизането му на екран все още не е обявена. Известно е само, че продукцията ще бъде предложена на предстоящия международен филмов пазар на кинофестивала в Кан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.