Last news in Fakti

11 Юли, 2022 15:31 3 143 4

Джордж Р. Р. Мартин обеща различен край на "Игра на тронове"

  • джордж р. р. мартин-
  • автор-
  • писател-
  • песен за огън и лед-
  • игра на тронове

Според автора в последната книга ще се появят нови герои, които ще повлияят на развоя на събитията във финала

Джордж Р. Р. Мартин обеща различен край на "Игра на тронове" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският писател и автор на фентъзи поредицата от романи „Песен за леда и огъня“ Джордж Р. Р. Мартин разкри подробности за новата си книга „Ветровете на зимата“, която трябва да сложи край на популярната поредица Той пише за това в личния си блог Not a Blog, предава БГНЕС.

Авторът отбеляза, че събитията, които се случват в творбата, ще се различават от тези, показани в сериала Game of Thrones. Според писателя неговите романи са по-големи и по-сложни от поредицата. „Например, в романа ще се появят нови герои, които ще повлияят на сюжета. Ще кажа също, че не всички герои, оцелели до края на Game of Thrones, ще доживеят до края на цикъла „Песен за леда и огъня“. Точно както не всички герои, които умират в „Игра на тронове“, ще умрат в книгата“, каза той.

Мартин добави, че не може да говори за края на романа. „А финалът? Ще трябва да се изчака, докато стигна до него. Някои неща ще останат същите, а много няма“, каза той.

„Ветровете на зимата” е епичен фентъзи роман на американския писател Джордж Р. Р. Мартин, шестата и предпоследна част от сагата „Песен леда и огъня“. Очаква се този роман да бъде завършен и публикуван през 2022 г. Книгата е косвено свързана с шестия и седмия сезон на телевизионния сериал „Игра на тронове”.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    7 4 Отговор
    "Джордж Р. Р. Мартин обеща различен край на "Игра на тронове"
    Сигурно и в сериала ще приемат Истанбулската конвенция и ще разрешат еднополовите бракове. Може и да ги ваксинират принудително.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДОДО

    3 0 Отговор
    Тази книга никога няма да бъде завършена. Първата част ми попадна още през 2002, обикалях всички издателтва да търся продълженията. Още тогава разбрах, че Джордж е пълен с лъжи. Трябваше да ги завърши до 2007-8. Е вече сме 2022 и все казва тази година.