Last news in Fakti

8 Септември, 2022 11:32 867 0

Излагат вещи на Брус Спрингстийн в Музея на наградите "Грами" (ВИДЕО)

  • брус спрингстийн-
  • грами-
  • музей-
  • вещи-
  • изложба

Любими и емблематични за кариерата на звездата вещи ще бъдат показани на 15 октомври

Излагат вещи на Брус Спрингстийн в Музея на наградите "Грами" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Любимата китара на Брус Спрингстийн и написан на ръка от него списък с песните за концерт ще бъдат включени в посветена на него изложба в Музея на наградите "Грами" в Лос Анджелис, съобщи Асошиейтед прес.

Изложбата "Брус Спрингстийн на живо!" ще бъде открита Музея на наградите "Грами" на 15 октомври. Тя ще продължи до 2 април. В нея ще бъдат показани сценични костюми, инструменти записи от изпълнения на живо на "И стрийт бенд", интервюта, допълва БТА.

В изложбата е включен и саксофон на покойния Кларънс Клемънс, свирил със Спрингстийн 40 години. Наследил го е племенникът му Джейк Клемънс, който е най-новото попълнение в "И стрийт бенд" от 2012 г. и свири на него.

Изложбата е организирана в партньорство с Архива на Брус Спрингстийн и Центъра за американска музика в университета в Монмаут.

"От първото му шоу като пътуващ музикант в "Трубадур" през 1973 г. досега Брус е изнесъл над 100 концерта в района на Лос Анджелис и е развълнувал милиони фенове с наелектризиращите си изпълнения - каза Айлин Чапман, съвместен куратор на изложбата и директор на архива на музиканта. "Тази богата изложба осигурява възможност на феновете да надникнат зад завесата и да преживеят вълнуващо пътешествие назад във времето".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА