Last news in Fakti

7 Октомври, 2022 13:32 1 216 4

Iron Maiden зарадваха феновете си с новината за световно турне

  • iron maiden-
  • айрън мейдън-
  • турне-
  • концерти-
  • senjutsu

Бандата обяви първите дати на световното им турне през 2023 г.

Iron Maiden зарадваха феновете си с новината за световно турне  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Iron Maiden обявиха множество дати за концерти през 2023 г. като част от световното им турне "The Future Past Tour", предаде "Контактмюзик”.

Брус Дикинсън и компания ще изпълнят песни от последния албум на метъл титаните "Senjutsu", бижуто от 1986 г. "Somewhere In Time", както и всички класики, информира БГНЕС.

Басистът на групата Стив Харис заяви: "След излизането на последния ни албум "Senjutsu" обновихме малко настоящото турне "Legacy of the Beast Tour", като открихме шоуто с първите 3 песни от него на сцената на Японския дворец. Тъй като няма много смисъл да повтаряме това за турнето на албума "Senjutsu", помислихме за други варианти и решихме да се върнем към "Somewhere In Time", тъй като това турне не присъстваше в различните ретроспективни турнета през годините. Те се основаваха на концертните ни клипове от 80-те години и, за съжаление, не сме заснели това турне (вината е на мениджъра!!). През годините имахме много молби от феновете за много от песните в него, така че сега ще ги изсвирим, плюс, разбира се, няколко други, които знаем, че ще ви харесат! Също така ще бъде особено удовлетворяващо най-накрая да свирим някои от по-епичните парчета от "Senjutsu", чакахме ги дълго! 2023 г. ще бъде вълнуваща и ние наистина очакваме с нетърпение да видим отново всички в Обединеното кралство, Ирландия и из Европа".

Мениджърът им, Род Смолууд, добави: "Тази комбинация от двата албума според нас е много вълнуваща. Знаем, че феновете искат да чуят тези епични парчета от "Senjutsu" за първи път на живо и смятаме, че като го комбинираме с емблематичен албум като "Somewhere In Time", това ще направи турнето наистина специално: както за стари, така и за нови фенове".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъртвешки Метъл

    6 15 Отговор
    Ха-ха! Още ли крeтат тия пaпардaци?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бай Даньо

    0 0 Отговор
    Събина къде те сърби!?