Last news in Fakti

18 Октомври, 2022 13:45 710 2

Центърът за обучение по арабски език в Абу Даби ще участва на Франкфуртския панаир на книгата 2022

  • центърът за обучение по арабски език-
  • абу даби -
  • германия-
  • обединените арабски емирства -
  • франкфурт-
  • абу даби

Центърът за обучение по арабски език в Абу Даби, част от департамента за културата и туризма на емирство Абу Даби, ще участва във Франкфуртския панаир на книгата през 2022 г.

Центърът за обучение по арабски език в Абу Даби ще участва на Франкфуртския панаир на книгата 2022  - 1
Снимка: УАМ

Центърът за обучение по арабски език в Абу Даби, част от департамента за културата и туризма на емирство Абу Даби, ще участва във Франкфуртския панаир на книгата през 2022 г., предаде информационната агенция на Обединените арабски емирства – УАМ.

Чрез участието си, езиковият център ще опита да популяризира издателската индустрия на емирството в световен мащаб.

Тази година панаирът ще се проведе в периода 19-23 октомври под надслов "Думите свързват светове: Преведи. Предай нататък. Трансформирай."

Панаирът на книгата във Франкфурт е един от най-старите и най-големите в света. Центърът за обучение по арабски език в Абу Даби ще вземе участие в събитието, за да разшири обхвата си на обещаващи международни пазари за издателство. Част от мисията му е и популяризира Международния панаир на книгата в Абу Даби, както и поставянето на фокус върху други проекти и културни събития, които центърът организира.

Центърът има за цел да засили стратегическото сътрудничество със своите германски партньори, да засили отношенията и комуникацията с хората, които взимат решения в книгоиздаването и културния сектор, както и да изследва най-новите развития и технологии.

Източник: БТА


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ахмед

    1 3 Отговор
    Изцключително интересна новина,няма що!
  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 0 Отговор
    Няма нищо по-ценно, от това да знаеш чужди езици, особено такива, които са коренно различни от европейските! Хората, които знаят цялостно поне един чужд език, за мен са велики!