Last news in Fakti

22 Октомври, 2022 11:54 779 3

Засилваме културните връзки с Казахстан

  • посолство-
  • казахстан-
  • мерки

Темиртай Избастин разговаря с Велислав Минеков

Засилваме културните връзки с Казахстан - 1
Снимки: Посолство на Казахстан

Посланикът на Република Казахстан Темиртай Избастин проведе среща с Министъра на културата на Република България Велислав Минеков.

Посланик Темиртай Избастин разказа подробно за работата, която се провежда в Казахстан за развитието на сферата на културата, включително Конгреса на лидерите на световните и традиционните религии, програмата «Рухани жангъру» (духовно възраждане) и дейността на Асамблеята на народа на Казахстан.

Засилваме културните връзки с Казахстан

От своя страна Велислав Минеков изрази готовност за по-нататъшно задълбочаване на сътрудничеството между двете страни в областта на културата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    3 0 Отговор
    Чудесно че имаме "културни връзки" (каквито и да са те) с държава която е на 160-то от 180 места по свобода на словото. Та защо не си оправим културните връзки и с Русия че да имаме газ тая зима?
  • 2 щурецъ

    0 0 Отговор
    Партия "Възраждане" ще се казва "Джънгар-уууу" от «Рухани жангъру» (духовно възраждане). Ще има голямо руханене.
  • 3 Русенец

    0 0 Отговор
    Културни връзки с Казахстан. Побратимяване на Ветово с турска община. Закъде ни гласите?